Linde is the host, saying something. In the center are the bride and groom laughing.
The bride and groom make eye contact and smile at each other.
Linde is the host, saying something with the bride and groom sitting and smiling.
"Linde is geweldig! Ze is een superlieve vrouw met een heerlijk rustgevende stem. Ze denkt graag mee en bereidt zich voor tot in de details. En zelfs toen bleek dat de zus van de bruidegom wegens ziekte de bruiloft moest missen vond Linde het prima om de ceremonie op een andere datum nogmaals te doen, wat een geweldig mens! Beste ceremoniespreker ooit!”
- Barbara en Joep
“Linde made our wedding ceremony so much more special by incorporating elements that had personal meaning for us and our family members. She was eloquent and witty with a great sense of fun, always masterfully weaving multiple stories into a coherent whole. We enjoyed the ceremony so much we didn’t even have time to feel nervous! Linde set the tone for our whole celebration and comes highly recommended for your special day.”

- Levent and Christina
“Soms ontmoet je iemand met wie je vanaf het eerste moment een bijzondere klik ervaart. Linde ten Broek is zo’n persoon voor ons.
Als trouwambtenaar voelde zij feilloos de essentie van onze trouwdag aan en verwoordde die in een prachtig persoonlijk gedicht. Mede dankzij haar inbreng kunnen wij dankbaar terugkijken op een zeer geslaagde en gedenkwaardige dag. Het contact met Linde was geen toeval maar heeft zo moeten zijn… of toch niet? Wij wensen haar alle goeds en veel succes!” Ineke Ligtvoet en Huub Heuvelmans “Nogmaals bedankt voor de mooie en persoonlijke ceremonie. We hebben er echt van genoten en iedereen met ons.”
- Renée en Rinco
"Lieve Linde, Wat was je een heerlijke, stràlende en warme geluksambtenaar voor ons... We hebben nog vaak de vraag gekregen; waar vindt je nou zó'n ambtenaar? Wàt een fijn, hartelijk en afgestemd mens. Er waren alleen maar complimenten en mooie woorden over je èn terecht! Nogmaals dank voor jouw pure ziel en aanwezigheid. Je hebt ons op onnavolgbare wijze (in het) ècht verbonden en we zijn je innig dankbaar."
- Rik en Inge
"Onze speciale dag werd nog specialer door de mooie woorden van Linde. Raak, emotioneel, gevoelig, grappig; alles wat we besproken hebben werd op een heel mooie manier verwoord door Linde. Wij kijken met zoveel liefde terug op onze prachtige trouwdag!”
-Dorianne en Eric
“Linde heeft onze huwelijksdag echt bijzonder gemaakt. De ceremonie was allesbehalve standaard. Ze heeft erg goed geluisterd (en geobserveerd) naar wie wij zijn. En zo een ceremonie gevormd die precies bij ons paste. Vrolijk, sprankelend en op de juiste momenten intiem en persoonlijk. Een grapje hier en daar en ook nog een aantal prachtige rake gedichten. Ze heeft ook meegedacht in de gehele vorm, setting en opbouw. En ons geholpen het met verwoorden van onze eigen verhalen. En dat allemaal in een super ontspannen sfeer. Ze ontzorgt en geeft vertrouwen.”
- Robbert-Frank en Richard
“Wij willen jou onwijs bedanken voor jou rol in onze bruiloft. We zijn er echt van overtuigd dat zonder jou de ceremonie niet zo prachtig is geworden. Wij zijn heel blij met jouw begeleiding en enthousiasme gedurende de voorbereiding voor de grote dag. Dankzij jouw aanpak hebben we heel veel plezier gehad tijdens de prachtige ceremonie die voor ons beiden van grote betekenis was en zal blijven in de toekomst. Die een fantastisch vervolg heeft met de officiële bezegeling van ons geluk en liefde voor elkaar van jouw hand.”

-Lisa en Jelmer van der Wal
“Wij willen jou via deze weg nogmaals bedanken voor de wijze waarop jij onze ceremonie hebt vormgegeven. Door jouw creativiteit, persoonlijke benadering en warmte hebben wij een hele mooie intieme ceremonie gehad. We kijken er zelf met een bijzonder gevoel op terug en hebben dat ook van veel familieleden en vrienden gehoord en daarbij veel lof over jou. Nogmaals bedankt, ook voor het mooie afsluitende gedicht!”
-Karolien & Joep Schalkx

Related Stories

ONTMOET MIJ

Ik luister graag naar jullie verhaal en maak daar een passend verhaal of ceremonie bij.

info@lindetenbroek.nl

SOCIAL