Als je je trouwalbum openslaat, komen direct alle herinneringen weer boven. Hoe mooi zou het zijn als je familie en jullie vrienden deze herinneringen aan jullie teruggeven en dat die verhalen gebundeld worden in een gedicht? Zo wordt jullie huwelijksdag een blijvende herinnering, een Souvenir d’Amitié.

Jullie zijn 5, 10, 25 of zelfs 50 jaar getrouwd. Wat een prachtig moment om bij stil te staan en te vieren! Dat doe je natuurlijk het liefst op een manier die bij jullie past. Wat vind je ervan als ik de bijzondere momenten die jullie familie en vrienden met jullie hebben beleefd, vastleg en daar een gedicht over schrijf? Dat voordraag op jullie feest waar iedereen bij is. En waar iedereen een klein gedichtje krijgt over die speciale herinnering aan jullie? Ik schets hieronder twee ideeën. Natuurlijk is er veel meer mogelijk en kan ik een mooi cadeau op maat creëren.

*Op jullie feest komen alle gasten bij mij langs en maak ik van al die herinneringen ter plekke een bijzonder gedicht dat ik tijdens het feest voordraag.

*Voorafgaand aan jullie feest heb ik contact met alle gasten en op basis daarvan schrijf ik een gedicht wat ik op het feest aan jullie voordraag.

ONTMOET MIJ

Ik luister graag naar jullie verhaal en maak daar een passend verhaal of ceremonie bij.

info@lindetenbroek.nl

SOCIAL